Jaro a první jarní zelenina!

Cibule lahůdková s natí

Cibule lahůdková s natí

 Charakteristická je nasládlejší a ne tolik ostrá chuť jako u kuchyňské cibule. V kuchyni má široké využití. Nakrájená na kolečka je vynikající třeba na chlebu s máslem. Můžeme ji ale přidávat i do pokrmů teplé kuchyně (špagety s jarní cibulkou, upravované na sladkokyselo). Dokonce se dá i marinovat. Použijeme ji i všude tam, kde běžně přidáváme pórek. Fantazii se meze nekladou a jemná chuť  cibulky dodá mnoha jídlům na skvělé chuti. 

Lahůdkovou cibulku skladujeme v chladničce, kde vydrží čerstvá asi pět dní.

Předpokládaná dostupnost z naší farmy:

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

---

---

 ---

 ---

 ---

xxx

 xx-

 ---

 ---

---

---

---

Recepty k této plodině