Nová sezona je tady!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Jednoduchý recept na pečený Buttercup s glazurou (Ocet Balsamico a Agávový nektar)
- Zálivka - francouzská s česnekem
- Zapečená dýně s jablky
- Hlávkový salát s ovocem
- Rigatoni s klouzky
- Dýňová polévka s medem a šalvějí
- Zapečený pastinák s cuketou
- Dušený mangold s česnekem
- Kadeřavá petrželka v těstíčku
- Těstoviny po toskánku s černou kapustou
- Lilkové ragú
- Fenykl zapečený se smetanou
- Kapustový slaný koláč
- Kapusta s oříšky
- Polévka z libečku, brambor a podmáslí
- Hustá polévka z pastináku
- Fazolky po marocku
- Červená řepa pečená nasladko
- Letní kuskusový salát s cuketou
- Závin s náplní pomerančů, jablek a meduňky