Blíží se konec sezony!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Salát z červené řepy a zelí s křenem
- Polévka z černé kapusty
- Brambory na tymiánu
- Fenyklový salát s citrusy
- Fenykl zapečený se smetanou
- Hlávkový salát s italskou zálivkou
- Rigatoni s klouzky
- Fenyklový salát s pomeranči
- Jarní zeleninový salát s meduňkou
- Švédské brambory
- Červená řepa pečená nasladko
- Dýňová polévka s medem a šalvějí
- Fazolky po provensálsku
- Těstoviny se smetanovou omáčkou a tymiánem
- Zapečená dýně s jablky
- Rychlá minestronka
- Šalvějové máslo
- Hustá polévka z pastináku
- Vařené kukuřičné palice
- Okurkový salát s jogurtem a koprem