Jaro a první jarní zelenina!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Šalvějové krutony
- Těstoviny po toskánku s černou kapustou
- Zálivka - francouzská s česnekem
- Zapečená dýně s jablky
- Jarní zeleninový salát s meduňkou
- Fenyklový salát s citrusy
- Brambory na tymiánu
- Fenyklový salát s pomeranči
- Kapusta s oříšky
- Šalvějové máslo
- Rajčatový salát s česnekem a bazalkou
- Zapečený pastinák s cuketou
- Švédské brambory
- Hlávkový salát s ovocem
- Jednoduchý recept na pečený Buttercup s glazurou (Ocet Balsamico a Agávový nektar)
- Toskánský salát z brambor s rozmarýnem
- Rajčata s mozarellou a bazalkou
- Letní kuskusový salát s cuketou
- Těstoviny se smetanovou omáčkou a tymiánem
- Fenykl zapečený se smetanou