Další sezóna je opět tady!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Zálivka - francouzská s česnekem
- Rigatoni s klouzky
- Tvarohová pomazánka s medvědím česnekem
- Závin s náplní pomerančů, jablek a meduňky
- Zapečený pastinák s cuketou
- Polévka z černé kapusty
- Jednoduchý recept na pečený Buttercup s glazurou (Ocet Balsamico a Agávový nektar)
- Zapečená dýně s jablky
- Kapustový slaný koláč
- Dýňová polévka s medem a šalvějí
- Hlávkový salát s italskou zálivkou
- Kapusta s oříšky
- Šalvějové krutony
- Rychlá minestronka
- Fenyklový salát s pomeranči
- Šalvějové máslo
- Nadvakrát pečená dýně ButterCup s vlaškými ořechy
- Vařené kukuřičné palice
- Rajčata s mozarellou a bazalkou
- Špenátové noky se šalvějovým máslem