Blíží se konec sezony!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Těstoviny se smetanovou omáčkou a tymiánem
- Salát z červené řepy a zelí s křenem
- Toskánský salát z brambor s rozmarýnem
- Vařené kukuřičné palice
- Tvarohová pomazánka s medvědím česnekem
- Fazolky po provensálsku
- Šalvějové krutony
- Rychlá minestronka
- Zapékané brambory s rozmarýnem
- Nadvakrát pečená dýně ButterCup s vlaškými ořechy
- Zapečený pastinák s cuketou
- Čočka s libečkem
- Polévka z černé kapusty
- Fazolky po marocku
- Kadeřavá petrželka v těstíčku
- Kapustový slaný koláč
- Červená řepa pečená nasladko
- Fenyklový salát s citrusy
- Jarní zeleninový salát s meduňkou
- Jednoduchý recept na pečený Buttercup s glazurou (Ocet Balsamico a Agávový nektar)