Letošní sezóna skončila!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Lilkové ragú
- Zapečená dýně s jablky
- Česneková pomazánka s tymiánem a brusinkami
- Rychlá minestronka
- Těstoviny se smetanovou omáčkou a tymiánem
- Šalvějové krutony
- Salát z červené řepy a zelí s křenem
- Brambory na tymiánu
- Rajčata s mozarellou a bazalkou
- Fazolky po provensálsku
- Rigatoni s klouzky
- Polévka z černé kapusty
- Hlávkový salát s italskou zálivkou
- Fenykl zapečený se smetanou
- Nadvakrát pečená dýně ButterCup s vlaškými ořechy
- Fenyklový salát s pomeranči
- Fenyklový salát s citrusy
- Švédské brambory
- Okurkový salát s jogurtem a koprem
- Zálivka - francouzská s česnekem