S létem už je pěkná úroda plodové zeleniny
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Dušený hlávkový salát s koprem
- Rychlá minestronka
- Fenykl zapečený se smetanou
- Tvarohová pomazánka s medvědím česnekem
- Těstoviny po toskánku s černou kapustou
- Nadvakrát pečená dýně ButterCup s vlaškými ořechy
- Kapusta s oříšky
- Vařené kukuřičné palice
- Zapečená dýně s jablky
- Rajčata s mozarellou a bazalkou
- Česneková pomazánka s tymiánem a brusinkami
- Šalvějové máslo
- Špenátové noky se šalvějovým máslem
- Švédské brambory
- Brambory na tymiánu
- Toskánský salát z brambor s rozmarýnem
- Fazolky po marocku
- Okurkový salát s jogurtem a koprem
- Čočka s libečkem
- Salát z červené řepy a fenyklu s krutony