Prvni jarní zelenina je tady!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Kadeřavá petrželka v těstíčku
- Zapékané brambory s rozmarýnem
- Kadeřávek se zakysanou smetanou
- Polévka z červené řepy - Boršč
- Jednoduchý recept na pečený Buttercup s glazurou (Ocet Balsamico a Agávový nektar)
- Salát z červené řepy a fenyklu s krutony
- Fazolky po provensálsku
- Dušený mangold s česnekem
- Hlávkový salát s italskou zálivkou
- Brambory na tymiánu
- Čočka s libečkem
- Polévka z černé kapusty
- Kapusta s oříšky
- Hustá polévka z pastináku
- Vařené kukuřičné palice
- Fenyklový salát s citrusy
- Lilkové ragú
- Fazolky po marocku
- Těstoviny se smetanovou omáčkou a tymiánem
- Rychlá minestronka