Blíží se konec sezony!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Zapékané brambory s rozmarýnem
- Rajčata s mozarellou a bazalkou
- Lilkové ragú
- Červená řepa pečená nasladko
- Rajčatový salát s česnekem a bazalkou
- Závin s náplní pomerančů, jablek a meduňky
- Švédské brambory
- Kadeřávek se zakysanou smetanou
- Fazolky po marocku
- Fenykl zapečený se smetanou
- Jarní zeleninový salát s meduňkou
- Okurkový salát s jogurtem a koprem
- Fazolky po provensálsku
- Těstoviny po toskánku s černou kapustou
- Hlávkový salát s ovocem
- Kapustový slaný koláč
- Šalvějové máslo
- Kadeřavá petrželka v těstíčku
- Toskánský salát z brambor s rozmarýnem
- Fenyklový salát s citrusy