Nová sezona je tady!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Rajčata s mozarellou a bazalkou
- Fenyklový salát s citrusy
- Fenyklový salát s pomeranči
- Mrkvová polévka s koriandrem ( dle Jamieho Oliviera)
- Brambory na tymiánu
- Červená řepa pečená nasladko
- Toskánský salát z brambor s rozmarýnem
- Těstoviny se smetanovou omáčkou a tymiánem
- Závin s náplní pomerančů, jablek a meduňky
- Okurkový salát s jogurtem a koprem
- Polévka z červené řepy - Boršč
- Salát z červené řepy a zelí s křenem
- Zapékané brambory s rozmarýnem
- Česneková pomazánka s tymiánem a brusinkami
- Dušený mangold s česnekem
- Rigatoni s klouzky
- Jarní zeleninový salát s meduňkou
- Hustá polévka z pastináku
- Rychlá minestronka
- Jednoduchý recept na pečený Buttercup s glazurou (Ocet Balsamico a Agávový nektar)