Letošní sezóna skončila!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Šalvějové krutony
- Hlávkový salát s ovocem
- Salát z červeného zelí a cukety
- Kapustový slaný koláč
- Dýňová polévka s medem a šalvějí
- Polévka z červené řepy - Boršč
- Kapusta s oříšky
- Mrkvová polévka s koriandrem ( dle Jamieho Oliviera)
- Hustá polévka z pastináku
- Nadvakrát pečená dýně ButterCup s vlaškými ořechy
- Jarní zeleninový salát s meduňkou
- Zapečený pastinák s cuketou
- Letní kuskusový salát s cuketou
- Česneková pomazánka s tymiánem a brusinkami
- Vařené kukuřičné palice
- Kadeřávek se zakysanou smetanou
- Fazolky po marocku
- Těstoviny se smetanovou omáčkou a tymiánem
- Tvarohová pomazánka s medvědím česnekem
- Čočka s libečkem