Prvni jarní zelenina je tady!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Hustá polévka z pastináku
- Fenyklový salát s pomeranči
- Rajčatový salát s česnekem a bazalkou
- Salát z červené řepy a fenyklu s krutony
- Polévka z libečku, brambor a podmáslí
- Hlávkový salát s italskou zálivkou
- Mrkvová polévka s koriandrem ( dle Jamieho Oliviera)
- Závin s náplní pomerančů, jablek a meduňky
- Lilkové ragú
- Těstoviny po toskánku s černou kapustou
- Brambory na tymiánu
- Rigatoni s klouzky
- Dýňová polévka s medem a šalvějí
- Dušený hlávkový salát s koprem
- Špenátové noky se šalvějovým máslem
- Šalvějové krutony
- Rajčata s mozarellou a bazalkou
- Kapustový slaný koláč
- Dušený mangold s česnekem
- Fazolky s česnekem