Je tady opět další sezóna!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Fenyklový salát s citrusy
- Brambory na tymiánu
- Těstoviny se smetanovou omáčkou a tymiánem
- Dýňová polévka s medem a šalvějí
- Polévka z libečku, brambor a podmáslí
- Rajčatový salát s česnekem a bazalkou
- Toskánský salát z brambor s rozmarýnem
- Okurkový salát s jogurtem a koprem
- Jednoduchý recept na pečený Buttercup s glazurou (Ocet Balsamico a Agávový nektar)
- Česneková pomazánka s tymiánem a brusinkami
- Fenyklový salát s pomeranči
- Kapusta s oříšky
- Hustá polévka z pastináku
- Fazolky s česnekem
- Zapékané brambory s rozmarýnem
- Salát z červené řepy a zelí s křenem
- Červená řepa pečená nasladko
- Fazolky po provensálsku
- Lilkové ragú
- Šalvějové krutony